Namaste!

 

Yoga is voor iedereen. Het maakt je soepel en ontspannen en helpt te leven in het hier en nu.

Ieder beetje helpt om je beter te voelen in je eigen lichaam. Daarom bied ik yogalessen aan die toegankelijk zijn voor ieder niveau.

Yoga zonder onmogelijke kronkels, new age of dure abonnementen. Gewoon voor in de avond of om lekker op te staan.

Doe je met me mee? Klik hier en schrijf je in voor de komende yogales!

Let op: vanaf september 2019 vertrekt Yoga per Tutti uit Leiden.

Wil jij als eerste horen over mijn nieuwe yogaprojecten? Vul dan het aanmeldformulier in en kies voor ‘houd mij op de hoogte’!

 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Klik dan op het icoon hierboven om naar mijn facebookpagina te gaan.

Heb je een vraag? Je kunt altijd contact met me opnemen door een mailtje te sturen naar yogametmarijke@gmail.com.


Foto gemaakt door Alisha Meeder

Foto gemaakt door Alisha Meeder

Foto gemaakt door Alisha Meeder

Ciao tutti!

Ik ben Marijke, studente Oude Geschiedenis in Leiden. Mijn wortels liggen in Brabant maar ik ben al vroeg gevallen voor de charmes van de Leidse grachten, hofjes en tradities. Naast mijn passie voor yoga ben ik groot fan van de Italiaanse taal en cultuur.

Mijn eerste kennismaking met yoga was twintig jaar geleden in de slaapkamer van mijn ouders. Terwijl mijn moeder probeerde de zonnegroet te doen, klommen mijn zus en ik op haar rug om paardje te rijden. Voor het slapengaan leerde zij ons een ontspanningsoefening. 

Aan het begin van mijn studie in 2011 heb ik zelf de yoga opgepakt. 's Ochtends en 's avonds een yogafilmpje via YouTube, telkens wat anders. Ik werd er ontspannen en soepel van en tot mijn verbazing kreeg ik ook meer spieren. Al snel kon ik niet meer zonder.

In de zomer van 2016 besloot ik mijn twee liefdes te verenigen en vertrok ik naar Rome voor een intensieve yogadocentencursus. Nu ben ik officieel yogainstructeur en combineer ik mijn studie met lesgeven vanaf mijn yogamatje.

Diploma Yoga Alliance International (klik voor de volledige afbeelding)

rooster

Het yogaseizoen is voorbij… kijk in het aanmeldformulier voor de zomerevenementen.

Italiaanse yogalessen op aanvraag (vanaf 4 deelnemers). Stuur een mailtje naar: yogametmarijke@gmail.com.

 

Meedoen aan een yogales

Geef je hier op voor een of meerdere yogalessen naar keuze. 

Let op! Aan- of afmelden kan tot 2 uur voor het begin van de yogales. Als je na die tijd afzegt, moet ik helaas de kosten van de yogales toch bij je in rekening brengen.

Naam *
Naam
Stuur mij een appje of de les doorgaat.
De yogales gaat door vanaf 4 deelnemers.
Ik geef me op voor deze yogales(sen): *
Ik neem mijn eigen yogamatje of handdoek mee naar het park. *
De lessen kosten € 7,50 per keer.
 

Voor je begint

money.jpg

Kosten

Meedoen aan een yogales kost € 7,50 per keer. Geef even aan op het formulier of je het geld contant meeneemt naar de les of naar me overmaakt.

meditation-972472_1920.jpg

meenemen

Doe gemakkelijke kleren aan die geschikt zijn voor sporten en stretchen. Sportschoenen zijn niet nodig: we doen yoga op blote voeten. De zaal kan best koud zijn, dus voel je vrij om een warm vest of dekentje mee te nemen voor de ontspanningsoefening.

Vergeet niet je eigen yogamatje mee te nemen. Heb je er nog geen? Geen probleem, voor € 1 kun je er eentje van me lenen.

yoga-702685_1920.jpg

voorbereiding

Voor yoga hoef je echt geen slangenmens te zijn. De lessen die ik aanbied zijn voor alle niveaus; om mee te doen is het niet nodig dat je ervaring hebt met yoga of bijzonder lenig bent. Eet niet te zwaar van tevoren: yoga doen met een volle maag is niet prettig.

Locatie

De yogalessen worden gegeven in de gymzaal van basisschool Lucas van Leyden (Sint Ursulasteeg 28). Je kunt aanbellen bij de blauwe deur in de Caeciliastraat, dan doe ik voor je open. Het kan een paar minuten duren voor ik bij je ben, want de gymzaal is op de eerste verdieping.

Bij de gymzaal zijn ook kleedkamers aanwezig. De deuren gaan 15 minuten voor het begin van iedere les open.